Pepsi är mycket bättre och ska från och med imorgon få komma ut i en konvalescenthage. En hage som jag satte upp i eftermiddags. Innan jag fixade med hagen så tränade jag lite, backintervaller på cykel och sen sandsäck. Boxningsdelen av träningen blev stressig eftersom jag störde ett svalpar som boat i fårhuset, där säcken hänger. Svalorna vågade inte vara i boet när jag tränade utan flög runt i fårhuset (en satte sig dock en liten stund) vilket gjorde att jag inte fick ro att köra mina ronder så jag körde bara några stycken. Jag fotade svalorna och nedan är samma bild i en ozoomad och en zoomad version.Sommarvärmen håller i sig och i går kväll åt vi faktiskt utomhus. Jag gillar vanligtvis inte att äta ute men det var så himla varmt och kvalmigt inne så till och med jag föredrog trädgårdens svalka. Bag-in-boxen på bordet är inte vin utan must på egna äpplen. Som ni ser saknas den äldsta sonen på fotot och det beror på att han ”hängde” med kompisar i Haverdal. Där tog han tydligen årets första dopp i havet.

I går var jag inne på Facebook och la ut ett inlägg om att vi har lammskinn att sälja. Jag la det på min sida och på två Getinge-sidor. Det var gjort på ett kick men jag blev superstressad, det blev faktiskt så illa att jag var tvungen att ta både Theralen och Oxascand. Jag vet inte riktigt vad det var som stressade mig men så fort jag lagt ut text och bild slog oron till.

Till sist en blombild.

Var vänlig följ och gilla: