Elfel

Ungarna var hemma från plugget idag eftersom man upptäckt ett allvarligt elfel på Getingeskolan och därför var tvungna att stänga av strömmen där hela dagen. Pojkarna tyckte det var skönt att vara hemma men tyvärr var jag inte lika förtjust. Med killarna hemma så blir det alltid lite stojigt i huset och jag hade en tung dag idag efter en natt med dålig sömn. Jag var orolig i går kväll och det gjorde att jag inte kunde somna. När jag väl somnade (efter en viss glasskonsumtion….) så var mina återkommande mardrömmar intensivare än vanligt så nattens sömn blev både kortare och sämre än vanligt.

Det var synd att oron slog till i går för innan dess så hade jag haft en ganska bra dag. Det var ett strålande väder så promenaderna med Betty var härliga och löprundan i går eftermiddag var också väldigt trevlig. Jag sprang i shorts och det var förmodligen säsongens sista shortspass. När jag sprang på riktigt förr i tiden så höll jag mig med regeln att är det tio grader eller varmare så är det shorts som gäller. När jag stack iväg var det just tio grader ute så det blev short och det var ett bra beslut, skönt och friskt.

I morse var det också rätt friskt ute, första frosten. Årstiderna krockar lite i år för i eftermiddags så klippte jag gräset.

Till sist en bild på Betty (klickbar).

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/elfel/
Twitter
INSTAGRAM