En tecknad boxare

Hustrun och jag trotsade regndiset i morse och körde en sväng med Pirana. När vi kom tillbaka och jag tog ut henne i hagen så stod Hia och väntade tillsammans men O´Malley (resten av fåren var annorstädes) – hon är poppis bland killarna vår Pirana! Jag fick använda min käpp för att mota undan baggen så att jag och Pirana kunde ta oss in i hagen oangripna (det var mig han ville åt).

Idag var stora inlämnardagen, vi lämnade fem påsar med barnkläder och två med videofilmer till Kupan i Halmstad. Förhoppningsvis genererar de några kronor till Röda Korset och kommer dessutom till användning igen. När jag ändå var på Kupan passade jag på att gå ett varv där och se om de hade nåt som intresserade mig men det blev inga inköp. Jag kunde dock konstatera att de hade samma sorts leksaksgubbar som jag hade när jag var liten. Jag minns indianen med björnhuvudet mycket väl och jag är tämligen säker på att jag hade några Främlingslegionärer också (det är de i käppi/kepi).Igår satt den yngsta sonen flitigt vid datorn men han spelade inte, han programmerade och gjorde korta filmer. En av dem gjorde mig extra glad!

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/en-tecknad-boxare/
Twitter
INSTAGRAM