Hustrun och jag trotsade regndiset i morse och körde en sväng med Pirana. När vi kom tillbaka och jag tog ut henne i hagen så stod Hia och väntade tillsammans men O´Malley (resten av fåren var annorstädes) – hon är poppis bland killarna vår Pirana! Jag fick använda min käpp för att mota undan baggen så att jag och Pirana kunde ta oss in i hagen oangripna (det var mig han ville åt).

Idag var stora inlämnardagen, vi lämnade fem påsar med barnkläder och två med videofilmer till Kupan i Halmstad. Förhoppningsvis genererar de några kronor till Röda Korset och kommer dessutom till användning igen. När jag ändå var på Kupan passade jag på att gå ett varv där och se om de hade nåt som intresserade mig men det blev inga inköp. Jag kunde dock konstatera att de hade samma sorts leksaksgubbar som jag hade när jag var liten. Jag minns indianen med björnhuvudet mycket väl och jag är tämligen säker på att jag hade några Främlingslegionärer också (det är de i käppi/kepi).Igår satt den yngsta sonen flitigt vid datorn men han spelade inte, han programmerade och gjorde korta filmer. En av dem gjorde mig extra glad!

 

Var vänlig följ och gilla: