Escitalopram

Det har varit stressigt värre för mig idag – terapi, veterinärbesök, ärenden i både Getinge och Slöinge, skjutsning av barn till Halmstad samt mat- och müslilagning, allt utöver de vanliga sysslorna. Egentligen har jag inte ork att blogga men jag försöker få ihop några rader för att kunna fokusera på att inte göra någonting alls imorgon.

Att vi hade veterinären här beror på att Pirana har ont i fötterna igen, veterinären tror att det är fång så vi behandlar för det. Hustrun och jag trodde att Pirana inte kunde få fång så här sent på året, det finns ju nästan inte nån näring i gräset. Veterinären sa dock att hästar ibland får fång efter verkningen i samband med skoning (hovslagaren var här i tisdags). Verkningen gör att belastningen inne i hoven ändras och det kan ge fång.

Min terapi i dag var behövlig. Sakernas tillstånd framgår förmodligen av att terapeuten insisterade på att vi skulle frångå vår vanliga rutin att träffas varannan vecka och istället ses redan nästa torsdag igen. Vi kom också överens om att jag skulle höja dosen av en medicin, Escitalopram, som jag sänkte för knappt en månad sen. Jag har blivit mycket sämre sen vi justerade medicindosen neråt så jag tror att det är bra att höja igen. Ämnet inläggning ventilerades också.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/escitalopram/
Twitter
INSTAGRAM