Häromkvällen så slog jag nog nytt rekord i fysisk reaktion på en ångestattack. Jag dukade av efter kvällsmaten och tankarna vandrade som de så ofta gör för mig och jag kom in på nåt som var känsligt och då slog ångesten till. Plötsligt kände jag ett enormt tryck över bröstet och det kändes som att jag var inne i en bubbla och omvärlden runt omkring mig blev diffus. Först tänkte jag att det var nåt fysiskt fel på mig men sen insåg jag att det ”bara” var en ångestreaktion. Jag fortsatte med avdukningen (som distraktion) och försökte andas lugnt och stilla. Bubblan försvann men trycket över bröstet lättade inte. Det hängde i under hela avdukningen och medan jag gjorde mig i ordning inför kvällspipan, det var först när jag tänt pipan och kommit till ro med den som trycket släppte.

I går eftermiddag fick jag min första covid-vaccination (Pfizer) och det var varken smärtsamt eller dramatiskt. Lite köande och ett stick i armen. Inför sprutan så insåg jag att jag nog behövde ha nåt kortärmat på mig som var enkelt att dra upp. Jag inventerade mitt förråd av t-tröjor och insåg snabbt att jag inte hade nåt lämpligt, hittade en massa urtvättade vita och så tre mörka men med tryck jag inte kände för att ståta med igår. Boxningströjan är faktiskt ett original från Las Vegas när Pacquiao mötte Barrera 2007. Min ena syster gifte sig i ökenstaden samma vecka och hon och hennes man skaffade biljetter och såg matchen. I arenan så köpte de tröjan till mig och för det är jag väldigt tacksam, både Pacquiao och Barrera är/var fantastiska boxare. Systern med t-tröjan är för övrigt en fena på presenter – en gång så fick jag en skiva med Winnerbäck som han signerat. Slå det den som kan!

Mina tröjbryderier slutade med att jag letade fram en tenniströja som jag inte använt på tio år. Sen jag blev klädintresserad så har det uteslutande varit skjortor för min del, långärmade skjortor där ärmarna vid behov viks upp. Om kortärmade skjortor tycker jag inte – de är för barn eller imbeciller. Är det så att ni använder kortärmade skjortor så får ni själva avgöra vilken kategori ni tillhör. 🙂

Innan jag åkte in för vaccineringen så duschade jag och då blev det lite tajt med tid eftersom jag var sen med att komma in i duschen, jag fastnade vid radion och stavhoppsfinalen i Tokyo. När Mondo säkrat guldet, men innan försöken på världsrekordet, begav jag mig dock till badrummet men jag hade mobilen med så jag kunde följa hoppandet medan jag tvålade in mig. Det kändes nästan som en besvikelse att han ”bara” tog guld när han var så nära att klara 6,19 . Jag hoppas att han inte känner likadant utan kan njuta av segern till fullo.

Hustrun och jag har varit flitiga idag och både spelat tennis och kört med Tora. Tennisen gick bättre än körningen eftersom Tora tramsade i samband med att vi tränade halter. När hon tycke att halten blev för lång så vände hon runt och det är inte alls bra att göra på det viset. Hon är inte rädd utan hon är bara obstinat så vi får fortsätta träna med henne och vara väldigt bestämda under körningen.

Var vänlig följ och gilla: