Förra helgen skrev jag om hur fint vädret var och att det hade varit perfekt för att köra häst i men att det inte gick eftersom Pirana tappat en sko. Den här helgen är vädret inte lika bra men klart körbart (idag lördag i varje fall) men det blir ju ingen körning nu heller eftersom Pirana fått fång, det blir istället till att kyla hovar.

Under förmiddagen var jag ute och försökte ta ett foto till bloggens förstasida men ljuset var nog inte tillräckligt bra för bilderna blev inte riktigt skarpa. Jag var kanske ute lite för tidigt på dagen, eller så sjabblade jag med inställningen av fokus på kameran.Efter lunch var hela familjen ute på en skogspromenad i en skog lite norr om Getinge. Det var hustrun som var drivande i promenerandet, pojkarna och jag var initialt rätt skeptiska men det blev ganska trevligt till slut. Vi hittade inte särskilt mycket svamp men vi hittade ett gammalt stenbrott som killarna klättrade lite i.

Var vänlig följ och gilla: