Fasan i flykten

Idag var jag in på terapi på morgonen och vi ägnade en stor del av tiden åt att fundera kring varför mitt mående vände nedåt igen. Tyvärr kan jag inte säga att vi kom fram till något konkret.

Mötet med terapeuten gav mig i varje fall en anledning att klä upp mig lite. Vanligtvis försöker jag ha kostym på terapin men jag kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle ta så istället för kostym blev det ganska avslappnat. Jeans och Dr Martens ligger långt ner på skalan över formell klädsel, överkroppen var som synes lite mer uppklädd.

Utöver terapin har det inte hänt mycket här idag. Jag har gjort mina vanliga sysslor och däremellan promenerat med Betty eller slösurfat på datorn. Under promenerandet så har vi, återigen, stött på fasaner och nu tog de till vingarna. Korten blev inte riktigt skarpa men det är svårt att fota en fasan i flykten samtidigt som man håller en ivrig hund i koppel.Betty på språng kan också vara knepig att fota även om jag har båda händerna fria till att hålla kameran.Det är lättare att fota stängselstolpar med frost på, de står still.

Till sist en lek med bilder. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/fasan-i-flykten/
Twitter
INSTAGRAM