Lägger ner YouTube

Sen jag började löpträna i slutet på juli så har jag tränat på ganska flitigt och det har känts bra. Jag har dock inte haft nåt vidare klipp i steget utan har bara lufsat fram. Igår kändes det dock lite annorlunda, jag var mycket piggare och kände att jag faktiskt sprang. Jag klockar inte mina löprundor så vet jag inte om jag var snabbare än tidigare men känslan i löpningen var i varje fall helt annorlunda.

Den senaste veckan så har jag och Betty sett fasaner på håll under våra promenader men idag kom vi en tupp och en höna på riktigt nära.Sen i juni så har jag velat fram och tillbaka kring hur jag ska göra med min YouTubekanal där jag pratar piprökning. Under våren var det inte roligt att spela in, eller titta på, pipvideosar längre. Jag fortsatte ändå i förhoppningen att det skulle lossna men det har det inte gjort så jag har därför bestämt att jag ska sluta spela in nytt material. Jag kommer förmodligen inte titta på det andra lägger ut heller, jag vill lägga den tiden på annat.

Till sist några blandade bilder, bland annat på svalungarna i fårhuset – de växer så det knakar!

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/lagger-ner-youtube/
Twitter
INSTAGRAM