Hösten startade väl officiellt i går eftersom vi då klev in i september. Gårdagen bjöd i varje fall på ett fantastiskt väder med sol, blå himmel och hög klar luft. Jag passade på att njuta av vädret genom att springa en lite längre sträcka än tidigare, 7,5 km jämfört med mina vanliga fem. Planen är att köra ett sånt pass och två vanliga i hela september. Beroende på hur det känns så får jag se om jag ökar ytterligare sen. När jag sprang så passerade jag de här solrosorna och så jag såg tranor på håll.Idag var jag in till Halmstad och fick benen masserade igen. Jag har inte haft några mer känningar i vaderna men eftersom jag har presentkort på massage så passar jag på att försöka förebygga eventuella skador.

Springtimetidningarna som jag köpte på Tradera har kommit och jag ser fram emot att läsa dem. Jag känner igen omslagen så jag vet att jag läste dem när de var nya. Av en lycklig slump visade det sig att en av tidningarna jag köpt var ett nummer med min löparidol Douglas Wakihuri. Jag läser dock inte bara om löpning nu, det blir även lite om piprökning. Jag läste ”I pipans vänkrets” när jag precis börjat röka pipa och det ska bli kul att läsa den igen och se hur jag uppfattar den nu när jag är en lite mer erfaren.

Till sist en kort film från YouTube som jag återupptäckte när jag gick igenom de filmsnuttar jag laddat upp– jag filmade grabbarna i maj 2016 när de testade om elen gick runt i elstängslet. Killarna är för härliga!

 

Var vänlig följ och gilla: