Lammstress

Småsaker kan få stora konsekvenser när det gäller mitt mående. I gårdagens Facebookflöde dök det t.ex. upp en annons om lammkött till försäljning. Det var en gård några kilometer bort som lagt ut att de snart skulle slakta sina lamm och därför ville sälja köttet. Jag vet att de har lamm på den gården och att de brukar sälja kött på höstarna så annonsen kom egentligen inte som en överraskning. Jag blev ändå oerhört orolig och stressad att de, och andra gårdar häromkring, ska mätta marknaden så att vi får svårt att sälja vårt kött senare i höst. Jag såg annonsen på morgonen men oron satt i hela dagen och den var riktigt kraftig, faktisk så pass att jag började må illa och behövde ta min ”vid-behovs”-medicin för att kunna fungera.

Vi ska slakta våra lamm i mitten på november men har avvaktat med att lägga ut en annons eftersom vi velat komma lite närmare slakten först men nu tror jag vi skriver ihop nåt till nästa vecka. Om inte annat så för att jag ska få lite ro i sinnet. Vi får ju lägga ut en annons till när vi närmar oss slakten på riktigt men jag tror att det är bra att tala om för folk (främst de som köpte förra året) att vi kommer att sälja kött i år igen.

Jag har varit orolig idag med men nu hänger det ihop med att jag postat en pipa till en bekant i USA. Det är egentligen inget komplicerat eller känslostormande med det men så fort jag gör nåt som ligger utanför mina vanliga rutiner blir jag orolig. Under eftermiddagen så försökte jag bota oron med en löprunda och det hjälpte. Jag sprang i min Beartooth-keps och kände mig hur tuff som helst! 🙂

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/lammstress/
Twitter
INSTAGRAM