Loggan på kepsen jag köpte i fredags har fått sin förklaring – det är ett ”B” som står för ”Beartooth”. Är nån händelsevis inte bekant med Beartooth så kan jag meddela att det är ett amerikanskt metal-/punkband. Inget jag lyssnar på men de låter i varje fall så här:

Skrammel och skrän! Jag brukar ju gilla sånt men Beartooth skramlar på fel sätt vad mig anbelangar. De är dock inte tillräckligt dåliga för att jag inte ska använda kepsen när jag tränar.

Hustrun och jag gjorde en liten utflykt i går eftermiddag genom att besöka Café Killeröd på Bjärehalvön. Det var en angenäm upplevelse eftersom det afternoon tea vi åt smekte både ögat och gommen. Lokalen vi åt i var dock lite speciell, väldigt stor, lite kitschig och med panoramafönster. Den påminde mig faktiskt lite om restaurangen på en Finlandsfärja. Huvudsaken var dock det faktum att det smakade bra och att vi hade det trevligt. Caféet ligger vackert med fin utsikt över Skälderviken och Kullaberg. Som syns nedan hade jag klätt upp mig lite, de senaste veckorna har det blivit betydligt mer av den varan än på länge.Jag var väldigt stressad och nervös innan avfärd mot Killeröd, så fort det är nåt som är ovant och som jag inte kan kontrollera blir jag sån. Tack och lov släppte det när vi kom fram och satte oss till bords.

Eftersom det var lördag igår så tränade jag inget men jag fick ändå känningar i vänster vad. De dök upp under förmiddagens hundpromenad men efter att ha behandlat intensivt med min TENS-apparat i går och i dag så kändes det tillräckligt bra för att ge mig ut och springa i eftermiddags. Efter rundan, som kändes ok, så blev det först kyla och sen ännu mer TENS. Enligt 1177 Vårdguiden så ska TENS inte bota muskelsmärtor utan bara tillfälligt ta bort smärtan men min erfarenhet är att mina besvär ofta verkar försvinna helt efter att jag behandlat med TENS några gånger.

Var vänlig följ och gilla: