Över bron

I mitt förra blogginlägg så skrev jag att nån fågel förbättrat ett befintligt svalbo inne i stallet. Jag spekulerade i att det kanske kunde vara svalorna själva som bättrat på sitt bygge. Jag grundade den åsikten på att jag bara sett svalor och kajor i stallet och jag var helt säker på att det inte var ett kajbo. 🙂 För att få klarhet i vem som byggt boet så mejlade jag fotot till en fågelskådande kompis och fick då till svar att det är gärdsmygar som flyttat in i stallet. Alltså samma sorts fågel som jag fotade i min hand för några veckor sen.

I går gjorde jag en av mina numera allt mer sällsynta resor in till Halmstad. Hela familjen åkte iväg för att handla skor till pojkarna. Vi köpte nåt billigt sneakeraktigt till dem för nån månad sen men sönerna har redan slitit ut dem totalt så nu tittade vi på riktiga gympaskor på en sportaffär. Killarna var inte överdrivet entusiastiska men vi lyckades i varje fall hitta skor till dem, tonåringen hittade till och med två par. Även jag köpte skor, det blev ett par allvädersskor att ha här hemma.

När vi ändå var i Halmstad så passade vi på att göra andra ärenden också så det blev en ganska mastig utflykt för mig. Även om jag klarade av besöket i Halmstad utan att bryta ihop så var jag fruktansvärt trött efteråt och jag hade också en oro i kroppen. Väl hemkommen så la jag mig på soffan och sov men jag kan inte påstå att det gjorde mig piggare eller lugnare. ”Baksmällan” efter besöket satt i hela kvällen och oron som hängde ihop med den gjorde att jag hade svårt att sova i natt – det blev mycket glass innan jag kom till ro.

Besöket i Halmstad påverkade mig mycket men jag är ändå glad att jag följde med hustrun och barnen. Det känns bra att jag höll ihop under själva utflykten och så fick jag ju en anledning att klä upp mig lite. Jag har märkt att jag saknar att sätta ihop utstyrslar och hålla på med kläder, när jag går här hemma så har jag ju på mig samma paltor hela tiden.

I förmiddags så var jag, hustrun och Hia ute på ett äventyr – vi tog en tur till Getinge. Vi var inte riktigt in i byn men korsade Steningevägen och tog sen bron över E6 innan vi vände vid Getinge IP, där de första villorna börjar. Turen var en test inför en längre körning ända in till Konsum för att köpa glass. Den här svängen visar att ett sånt projekt är genomförbart för Hia var väldigt lugn och fokuserad. Jag tror faktiskt att han tyckte det var kul att gå på nya vägar.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/over-bron/
Twitter
INSTAGRAM