Tränat igen

Ungarna är långlediga just nu, i torsdags var det ju Kristi flygare, i fredags klämdag och så har de studiedag i skolan idag och i morgon. Mest har de varit hemma och slappat/spelat under ledigheten men 13-åringen var in till Laserdome i Halmstad i lördags och i förmiddags spelade han padel i Getinge. I lördags hämtade jag honom och några av hans kompisar efter Laserdomes och det syntes tydligt att de rört på sig, sjöblöta av svett. Att åka in och hämta barn gav mig en anledning att klä upp mig lite. Helt klart överklädd för Laserdome men vad spelar det för roll.

På grund av tröttheten jag dras med så har jag ju inte varit särskilt aktiv de senaste månaderna men i går lyckades jag ta mig samman och göra lite. Gårdagens första aktivitet, en vända till Getinge ÅVC, berodde dock helt på hustrun. Hon fyllde släpet med bråte och jag följde bara med och hjälpte till att lyfta ur. Besöket på återvinningsstationen fick dock igång mig så väl hemkommen lappade jag ett par träningsshorts, jobbade lite på en pipa som jag började snida för två månader sen och sen så tränade jag faktiskt lite också. Träningen bestod av att slå på säcken, jag hade tänkt köra tio ronder men jag orkade bara åtta stycken (träningsvärk idag). Under eftermiddagen så promenerade jag också en sväng med hustrun och Betty.

Energin från i går fanns inte kvar idag, nu känner jag mig nästan lite febrig men det blev i varje fall ett par promenader med Betty. Idag exemplifierade med ett av alla tjärblomster vi passerade.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/tranat-igen/
Twitter
INSTAGRAM