Vad jag läser nu

Jag har kommit igång att läsa på riktigt igen. Under de senaste dagarnas förkylning har jag legat och vilat en hel del och jag har då lyckats återuppta läsandet av ”D-dagen”, en bok jag började läsa för LÄNGE sen men inte tog mig igenom eftersom jag inte kunde fokusera på texten. Efter det misslyckandet gav jag upp försöken att läsa riktiga böcker och har hållit mig till ljudböcker. Förhoppningsvis är jag nu tillbaka på banan igen när det gäller att läsa texter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/vad-jag-laser-nu-2/
Twitter
INSTAGRAM