Igår förmiddag så fyllde jag skuffen på vår Golf och åkte iväg för lite skogsarbete. Vi har inte så mycket skog att man egentligen behöver bil för att nå de mest avlägsna delarna men jag ville inte släpa på sågarutrustningen längre än nödvändigt. Skogsarbetet syftade till att gallra ett område med mycket ung björk, det som fälls ska sen bli ved. Arbetet gick bra, oftast hamnade träden där jag tänkt mig.Igår bytte jag också mina piercingsmycken, från lila till guld. Den här gången bytte jag alla smycken själv, tidigare har jag åkt till en piercare för att få hjälp att byta ögonbrynssmycket men nu gjorde jag det själv och det gick bra. Det som varit svårt med ögonbrynet har varit att dra åt kulorna i smycket så att de verkligen sitter men jag tror jag lyckades med det.Vintern är tillbaka med en massa snö – onödigt om du frågar mig men Sigge tycker det är skitskoj! Några Sigge-bilder och några på andra saker.Idag var jag inne i Halmstad och lunchade med en kompis och jag passade på att klämma in ett besök på både Röda Korset och Erikshjälpen. Köpte inget men på Röda Korset såg jag fina damkappor. En från Kapp Ahl som måste vara riktigt tidig och en från en syateljé. Skulle vilja köpa Kapp Ahl-kappan till hustrun men det är inget hon skulle använda så det vore tämligen meningslöst. Själv var jag klädd i blått och brunt idag.

Var vänlig följ och gilla: