Vårt väggur krånglade för ett tag sen så vi lämnade in det till en urmakare. Tyvärr kostar det mer att reparera än vi har råd med så vi hämtade hem det. Ännu mer tyvärr är att det inte går alls nu, innan vi lämnade in det till urmakaren så gick det men slog fel – nu går det inte alls. Jag är lite besviken på urmakaren men jag ska prata med honom.

 

Jag saknade ljudet av ett väggur så idag åkte jag till Byring & Bråte, Amnestys loppis , för att leta efter ett. Jag gillar egentligen inte Amnesty efter deras inställning till Ukraina i början på det pågående kriget men jag vill ha ett nytt väggur så jag kompromissade med mina värderingar idag och det resulterade i en väggklocka. Modernare än den vi hade men snygg ändå.Utöver klockan så köpte jag en tweedslips och en bröstnäsduk som jag tycker passar bra till min tweedkavaj från Joyboy. Vad tycker ni?Till Amnesty så körde jag en lite cowboy-inspireras utstyrsel.Igår var jag också in till Halmstad, besiktigade vår hästtransport. Det gick bra, noll poäng, men jag är alltid väldigt stressad innan jag besiktigar släp eller bilar så jag var ganska matt i går eftermiddag.

 

Från en hästtransport är steget inte långt till hästar – det ska komma hit två stycken Frederiksborgare (en dansk hästras, klicka på bilden så blir den läsbar). Det är inte våra hästar utan vi ska hyra ut två boxplatser. Det är inget skrivet ännu men vi har en muntlig överenskommelse så jag tror nog att de kommer hit. För mig är det en väldig skillnad mellan att få hem våra egna hästar (stressar mig enormt) och att få hit två inhyrningar (ska bara bli kul). Skillnaden ligger i ansvarsfrågan och mängden jobb som krävs. Med andras hästar som jag inte ska göra nåt med så blir de fyrbenta vännerna bara nåt positivt.

 

Trots att vi haft vinter med några minusgrader de senaste dagarna så har jag suttit ute och rökt kvällspipan. Jag har dock pälsat på mig rejält, så ordentligt att jag tycker jag ser ut som Hagrid.

 

Nån som uppskattar att vintern inte försvinner är Sigge, han njuter verkligen av den.

Var vänlig följ och gilla: