Tidigare i veckan så skrev jag att jag börjat må bättre efter att ha varit nere i en djup svacka. Tyvärr verkar den vändningen bara ha varit tillfällig för nu är måendet på väg utför igen. Det svängde under fredagseftermiddagen men vad som fick mig att börja må sämre vet jag inte, plötsligt var jag bara full av oro och väldigt uppgiven.

Mitt mående har inte fått nån hjälp av vädret. Förra helgen kunde hustrun och jag köra med Pirana och promenera och det var väldigt bra för min sinnesfrid men vädret igår och idag har inte inbjudit till utomhusvistelse. Fast idag har det inte regnat så mycket utan mest bara blåst, så det blev faktiskt lite promenerat. Blåsten har nästan fått kastanjerna på gårdsplanen att fälla alla löven och den har även decimerat antalet blad på den lilla lönn jag fotade i torsdags.Gårdagens regnande har också fått Suseåns gamla fåra att framträda tydligt på åkrarna häromkring.Killarna har höstlov nästa vecka och 10-åringen åkte därför till mormor och morfar igår. Jag skulle följt med honom till Göteborg och satt han på rätt tåg men jag var helt ur slag så hustrun fick göra det istället.

Till sist en bild på Betty – full fart som vanligt!

Var vänlig följ och gilla: