Hustrun har länge förespråkat att jag ska skaffa en parkeringsapp i mobilen, en sån där som man betalar parkeringsavgiften med. Jag har dock spjärnat emot och sagt att jag hellre betalar med kort så länge det bara går. I går eftermiddags gick det inte längre. Jag hade skjutsat sonen till hans dansträning och körde sen in till centrala Halmstad för att göra några ärenden. Jag hittade en ledig ruta men ingen parkeringsautomat som tog kort och tvingades därför ladda ner en app för att kunna betala avgiften. Jag hade velat skriva att nedladdning och betalning gick geschwindt men det gjorde det inte eftersom jag inte riktigt fattade hur jag skulle göra. Som tur var passerade en lapplisa och hon kunde hjälpa mig med det tekniska. Typ första gången jag blev glad av att se en parkeringsvakt!

En annan sak som gjorde mig glad i går var att min beställda tobaksvaror kom fram. Oerhört snabb leverans – jag beställde i måndags förmiddag och igår var de framme. Tobaken blev som en tidig födelsedagspresent eftersom den var inslagen i paketpapper! Jag vet inte om det var i ett försök att lura tullen om försändelsen öppnades eller om det bara var för att göra mottagaren glad.Till sist två oktoberbilder till (klickbara).

Var vänlig följ och gilla: