För många år sen (typ 23 stycken) såg jag en film som heter ”Drömmarnas fältdrommarnas_falt_a(Field of dreams). I filmen spelar Kevin Costner en bonde som börjar höra en röst som uppmanar honom att bygga en basebollplan på ett fält där han odlar majs. Han bygger planen och spännande saker händer. Jag minns inte detaljerna i handlingen längre men jag har ett starkt positivt minne av filmen. En känsla av att den uppmanar en att verkligen följa sina drömmar.folj_din_drom Tankar på ”Drömmarnas fält” brukar med jämna (men ganska långa) mellanrum dyka upp i huvudet på mig. I dag hittade jag den på Myrorna.

Det är alltid farligt att sätta sig ner och se en film med ett minne i bakhuvudet av att den ska vara jättebra. Det är lätt att man blir besviken. Jag vet att det hände när jag såg om ”Milagromilagro_a för några år sen. När jag såg den första gången (också ungefär 25 år sen) så vet jag att jag tyckte den var fantastisk. Andra gången jag såg den så förstod jag ingenting och begrep inte alls vad det var som berört mig tidigare. Vi får se vad jag tycker när jag sett ”Drömmarnas fält”.

I dag var jag på Socialförvaltningen på praktik. Igår när jag var där så var jag trött och seg av Theralen men allt gick bra. I dag var jag pigg och alert men hade en riktigt dålig dag på ”jobbet”. Jag lyckades inte göra många saker rätt. Jag gick vilse i Excel och fick lägga en massa tid på att rätta till saker som jag ändrat av misstag. Jag skickade också ett antal otydliga mejl som sen krävde fler mejl för att förklara vad jag egentligen menat.

Jag fick i varje fall komplimanger för hur jag matchat mina kläder, alltid något.klader_5_juni_14_a Både byxor och kavaj är gjorda i linneblandningar. Jag är väldigt förtjust i linne, jag gillar strukturen, det lite grova (och svala på sommaren).

Var vänlig följ och gilla: