I mitt förra inlägg så skrev jag att det hade blåst en hel del här – det var dock inget mot vad det gjorde ett par timmar efter att jag lagt ut texten. Då blåste det! En riktig sommarstorm som fick studsmattan att flyga in till grannen. Som tur var orsakade studsmattan inga skador på varken människor, växter eller bilar.

En av mina systrar är här med sin familj och hälsar på. Det är väldigt trevligt men också lite stressigt. I går kväll använde jag pipan till stresshantering när det blev jobbigt för mig. Jag gick inte ut och satte mig utan jag gick iväg och slipade lite på en pipa som jag jobbar med just nu. Får se om det hjälper i kväll också eller om jag behöver gå ut och sätta mig för att varva ner.

Idag gjorde vi en utflykt till Tiraholms fisk vid sjön Bolmen. På vägen dit så stannade vi vid Bosgårdsfallet i Torup och fikade. Den minnesgode minns att vi var där förra sommaren också men då var vattnet betydligt lugnare. Den första bilden nedan är tagen den 3:e augusti 2019 och de två följande bilderna är från i förmiddags (dagens bilder är klickbara).När vi sen kom till Tiraholm så stod där en tjusig bil parkerad.Det är en Morgan och även om den kan se lite gammaldags ut så är den nytillverkad. Efter lite googlande så fick jag fram att det är en Morgan Plus 6 från förra året. Snygg!

Var vänlig följ och gilla: