Idag har jag varit ensam hemma. Min fru tog barnen (och en kompis) med sig och åkte till Naturhistoriska museét i Göteborg. Där har de tittat på uppstoppade djur men även hälsat på tomten (inuti en blåval). De verkar ha haft det bra.

Själv har jag hunnit träna lite, sy, se på ”Downton Abbey”-avsnittet från igår (som jag missade för att jag var så trött), laga mat (pulled-pork och coleslaw) och börja se filmer jag borde ha sett tidigare. Den senaste tiden har jag köpt en del dvd:er med filmer som jag inte sett men som jag anser att jag borde ha sett. Det är både klassiker och nyare filmer. Några exempel är ”Taxidriver”taxi_driver_a, ”The French connection”french_connection_a, ”Bullitt” och ”Midnatt i Paris”. Jag började se ”The French connection” idag, det är väl inte den bästa deckare jag sett men den verkar ok. När det gäller deckare är jag svag för såna som utspelar sig i domstolsmiljöer eller i advokatkretsar. Det är nog därför jag gillar ”The Lincoln lawyer” och ”Michael Clayton”.

Jag har också hunnit ”zappa” en del på Youtube. Jag har letat efter musik jag glömt att jag gillar. Ett av fynden var Ebba Gröns ”Totalvägra” www.youtube.com/watch?v=ZXstD9U-qLk . Jag gillar ju den bl.a. för att jag själv totalvägrat, även om jag inte lyssnade på den just då.

Var vänlig följ och gilla: