Det är ett tag sen jag bloggade, om man bortser från det desperata inlägget i onsdags. Som framgår av det så kraschade bloggen ett tag men det är tillfälligt fixat nu men mer åtgärder krävs (och är planerade) för att nya krascher inte ska inträffa. Jag blev rätt stressad när bloggen inte fungerade men nu känns det som att läget är under kontroll eftersom en datakunnig granne hjälper mig.

 

Frånvaron av bloggande har ju också berott på Dublin-resan och på att jag blev riktigt trött efter den. Besöket i Dublin gick väldigt bra, sonen och jag hade några fantastiska dagar. Tyvärr fick jag ett mentalt sammanbrott på tåget hem (när vi nästan var hemma) vilket lade sordin på stämningen men jag tror att alla inblandade har hämtat sig från det nu. Sammanbrottet berodde på att jag upptäckte att jag glömt hustruns present (en lammullshalsduk inköpt på den fantastiska tweedaffären ”Kevin & Howlin”) på planet. Glömskan är rapporterad till berörda instanser och vi får se om den dyker upp, är dock inte så hoppfull.

 

Sen hemkomsten har dagarna rullat på och jag har varit fullt sysselsatt med vad det nu är jag gör på dagarna… Lite vedhuggning och stängsling har det blivit utöver hundpromenaderna. Det har också blivit en hel del bad i badkaret i hagen. Kvigorna går där nu och i förrgår hände nåt lite magiskt – de la sig och idisslade runt mig medan jag badade. De har accepterat mig om de är så avslappnade att de lägger sig och idisslar när jag är mitt ibland dem.Det blir ett kort inlägg idag så jag rundar av med en ombyggd veteranbil jag såg på byn i onsdags. Det är en upphottade Austin A35 från 50-talet nångång. Tycker ni att det ser ut som en stor trampbil? Det är det inte, enligt ägaren (som jag bytte några ord med) så har de stoppat en V8 under huven…… Bilen är som gjord för att utmana sportbilar vid rödljusen med.Glad Midsommar!

Var vänlig följ och gilla: