För mig kostade det på att ligga i som jag gjorde i går, jag blev väldigt trött och sliten av det vilket resulterade i att jag inte orkade se klart ”På spåret” igår kväll utan gick och la mig istället. Jag vaknade (av klockan) vid sju i morse och lyckades släpa mig ur sängen så att jag kunde ta ut Betty och ge Pirana hennes frukost.

Jag har ägnat en stor del av dagen åt att otåligt vänta på att Hiawatha (eller Hamres Lilla Hiawatha som han egentligen heter) skulle dyka upp. Han kom vid halv två-tiden och när han klev ur släpet var han lugn som en filbunke, mest intresserad av det lilla gräs som fanns på gårdsplanen. När vi släppte ihop hästarna så hälsade de på varandra och sen sprangs det lite. Springandet blev dock väldigt begränsat och det var tydligt att Pirana var betydligt mer till sig av att få en kompis än vad Hiawatha var av att komma hit, han ville mest beta.

Var vänlig följ och gilla: