rea_kupan_5_kr_aDagens prövningar blev inte så svåra ek_infor_torkning_asom jag befarade i går. Det var stressigt att hämta släp, virke och köra till torken i Fagered (fotot visar vår sågade ek utanför torken) men det gick ändå rätt så smidigt. På vägen hem var jag så pass pigg att jag orkade stanna till på Kupan i Falkenberg. De hade rea och alla kläder kostade fem kronor. Tyvärr fanns det nästan inga herrkläder så allt jag fick med mig hem var en sidenscarf och några slipsar.

När jag lämnade tillbaka släpet så överträffade jag mig själv! Jag lyckades backa in det i rutan på första försöket. Visst, det blev lite snett men släpet stod ändå i rutan. slap_parkerat_aMed tanke på att jag inte alls är bekväm med att backa med släp så tyckte jag att min prestation var klart kastanj_lov_20150909_agodkänd.

Även om det aldrig är fel med tweed så står ju tweedens bästa tid för dörren. Hösten är här med sina fantastiska färger, kalla morgnar (vi hade fyra grader i morse) med mycket dagg i gräset. Det är för den här tiden på året som jag har alla mina tweedkavajer. grasmatta_dagg_20150909_aDet ger mig en fantastisk glädje att kunna variera tweeden på samma sätt som hösten byter färger på sin väg mot vinter.

johan_selfie_hatt_20150909_a

Var vänlig följ och gilla: