November fortsätter att plåga oss med dåligt väder, idag har det varit ett par grader över nollan och en hel del regn (även om man faktiskt kunde se solen mitt på dan). Det fanns en tid då jag kunde ge mig ut och springa 2-timmarspass i sånt här väder men den tiden är för länge sen passerad, det blev träning på säcken idag.

Jag har tidigare skrivit om att jag funderade på att köpa en gasolvärmare att ha i drängkammaren när jag sitter där och röker. Jag har nu löst värmeproblemet men det blev infravärme och inte gasol. Jula har en infravärmare som man ställer på golvet och alltså inte behöver fästa på en vägg eller ett tak och i går var jag förbi och köpte en. Senare under kvällen så invigde jag den och den fungerade ypperligt, verkligen varm och go!

Min kamp för att få gårdsplanen fri från lervälling går vidare. Idag skyfflade jag undan både löv och jord. Jag försöker ta mig ner till den stenläggning jag vet finns där under men på vissa ställen ligger ett lager grus under grässvålen och då stoppar jag där. Jag hittade dock nåt lite spännande när jag skyfflade jord och löv idag, nämligen en riktig bamse till sten i stenläggningen och i den satt en ring fäst. Gissningsvis har de haft ringen till att tjudra djur, eller har nån några andra idéer?Min dag idag var egentligen rätt hyfsad men vid 16-tiden, när jag skulle köra ungarna till bowlingen, så fick jag en riktig ångestattack. Orsaken är lite oklar men jag misstänker att det faktum att jag läste om Trumps senaste twitteridiotier bidrog, det i kombination med en oro för vad IVO kommer besluta i mitt ärende hos dem. Jag har varit i kontakt med dem och de har sagt att de fattar beslut denna vecka. Det är ju inga jättesaker men ibland behövs det mycket lite för att knuffa mig över kanten.

Var vänlig följ och gilla: