Hustrun och jag körde en lite längre sväng med Pirana i förmiddags. Jag hade tänkt ta med kameran men glömde den och som alla som fotat nåt lite vet så är det när man inte har kameran med sig som motiven dyker upp. Hade jag haft vår Nikon med mig så kunde jag ha fotat närbilder på sångsvanar som lyfte och på en ardenner som blev alldeles till sig när vi passerade och därför hoppade och skuttade något våldsamt. Nu hade jag inte kameran så jag får illustrera dagens körning med en bild på Pirana i hagen efteråt.

Som vanligt när det är helg så har jag en svacka, jag mäktar inte riktigt med lördagar och söndagar. Ingenting särskilt har hänt men jag spänner mig när alla är hemma och jag inte kan hålla mig till mina rutiner. Fredagskvällen gick ganska bra, vi åt framför teven och tittade på film men i går kväll så imploderade jag efter kvällsmaten. Trött och nedstämd la jag mig strax innan 20 (efter att ha ätit ett lass med glass och nallat lite på hustruns chokladförråd).

Till sist en närbild på O´Malley, jag tycker att rynkorna i hans ansikte påminner lite om en maorikrigares tatueringar.

Var vänlig följ och gilla: