I förmiddags så var det avslutning för 8-åringens simskola och SK Laxen och Halmstad kommun ska ha en stor eloge för den. SK Laxens simlärare är alltid väldigt bra och kommunens del i elogen går till Fritidspersonalen som hämtar barnen efter simskolan. Det jag gjort de här veckorna är att jag kört sonen till Getingebadet på morgonen och lämnat över honom till simlärarna som i sin tur lämnat över honom till fritidspersonalen när simningen varit slut.

De senaste dagarna så har jag försökt att dra ner på min vanligtvis stora kaffekonsumtion. Orsaken till nerdragningen är att jag besvärats rejält av halsbränna och smärta i den övre magmunnen, d.v.s. magkatarr. Minskningen av kaffeintaget har gett resultat men jag har också märkt av en tydlig kaffeabstinens, jag har verkligen ett fysiskt sug efter att dricka kaffe. Jag upplever aldrig ett sånt sug efter att röka en pipa, där är suget mer mentalt och handlar om hela upplevelsen kring rökningen, till exempel stillheten, pillet med att stoppa pipan, tändningen och vårdandet av glöden.

Efter att ha tittat till fåren i torsdagskväll så gick jag hem via en omväg i skogen. Precis i skogskanten, längs med en stig jag gått många gånger, så såg jag det här – en stängseltråd som verkar vara dragen rätt igenom ett träd. Nån gång för rätt länge sen har man fäst en stängseltråd i trädet och med tiden så har trädet vuxit över och kapslat in infästning och tråd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gick en promenad efter att ha tittat till fåren i går kväll också och tog då bilderna nedan.

Var vänlig följ och gilla: