I söndags så skrev jag om stress och oro men i går var måendet helt annorlunda – pigg och energisk. Jag tror att förändringen delvis hänger ihop med att jag fick dagen för mig själv och kunde planera den som jag ville. Hur som helst så hann jag utöver de vanliga rutinerna också med att träna, aska ur pannan och både dammsuga och torka golv. Det blev till och med tid över för en pipa i eftermiddagssolen.

Dagen som varit har också varit planerad men den har trots det varit stressig och jag har varit väldigt trött trots mycket sömn natten som var. Hovslagaren var här på förmiddagen och på eftermiddagen körde jag 9-åringen till KomTek i Halmstad. Medan han byggde och pysslade så var jag på Kupan och Erikshjälpen. På Kupan blev det ett par gummistövlar som jag tänker göra om lite. Jag behöver ett par nya vattentäta arbetsskor som det är lätt att kliva i och ur för dagligt bruk här hemma. Mina eccoskor (som varit jättebra) sjunger verkligen på sista versen, de har lagats och lappats i flera omgångar men nu så är det nog dags att pensionera dem. Tanken är därför att skära bort skaften på gummistövlarna så att jag får ett par lågskor i gummi, lätta att kliva i och himla smidigt när jag bara ska ut och titta till djuren eller lägga ved i pannan.

På dagens runda så tittade jag även på byråer, inte bara kläder och filmer som jag brukar. Vi håller på att möblera äldste sonens rum och han behöver nån form av byrå. Jag fotade de jag såg och så får vi se om nån faller honom i smaken. Måtten på en eventuell byrå måste också stämma, snedtaket i sonens rum gör att en byrå inte kan vara mer än en meter hög och ett par av dagens byråer faller nog ifrån på grund av det.De hade gjort om herravdelningen på Kupan sen jag var där förra veckan. Jag brukar inte gilla när de ändrar utseendet på herravdelningen eftersom jag har en rutin för hur jag tittar igenom det som finns inne, d.v.s. i vilken ordning jag tittar på kläderna. En ny layout gör mig därför förvirrad men de senaste förändringarna på Kupan var trots det positiva. De hade satt in vad som såg ut att vara en riktig butiksinredning och det verkligen lyfte herravdelningen.

Var vänlig följ och gilla: