Det blev inget köp av Cactus så letandet efter en häst går vidare. Hustrun ska förhoppningsvis provköra en annan häst till helgen och med lite flax kanske det blir nåt av det (flera intressenter inblandade där). Jag hoppas att vi snart får tag på en häst till för jag tycker att letandet är väldigt stressande.

Hela november månad har verkligen varit stressfylld för mig, valet i USA, hästletande, lammslakt och höstsysslorna på gården. Även om ingen jättehändelse inträffat så känner jag att stress och oro tagit hårt på mig. Veckan som gått har jag till exempel börjat få metallsmak i munnen så fort jag blir stressad eller orolig och den tror jag kommer av de adrenalinpåslag stress ger. Det som trots allt hållit mig på banan den här tiden är dels att hustrun hållit ihop det praktiska hemmavid och dels mina rutiner i form av hundpromenader, träning och piprökning.

Det har varit tomt i stallet ett tag eftersom vår shetlandsponny Hia varit hos grannen för att ha sällskap av en annan ponny, Zantos (som var här i våras). I eftermiddags flyttade vi dock hit både Hia och Zantos och när jag gjorde i ordning boxarna inför deras ankomst så fick jag syn på en ekorre i stallet. Den hoppade längs stallgången, stannade till lite innan den försvann in i ett hål i väggen. Tyvärr hade jag inte kameran med mig så jag fick fota med mobilen.

Det är ju tisdag idag och därmed springdag för mig men när jag i söndags kväll kollade väderprognosen för veckan så insåg jag att det skulle vara dåligt väder idag och på torsdag (två av mina tre löpdagar) så då beslöt jag att flytta träningen till igår och imorgon istället.

Apropå springning så började jag läsa gamla nummer av Springtime (Runner´s worlds föregångare) strax efter att jag återupptagit mitt löpande i juli. Jag köpte flera årgångar från början av 90-talet (när jag sprang som mest) på Tradera och läst dem med stor behållning. Springtimetidningarna är min lektyr innan jag ska sova och sen jag började läsa dem innan jag släcker för natten har jag haft mycket lättare att somna. Jag har snart läst alla tidningar jag köpt så häromkvällen gick jag in på Tradera för att se om den säljare jag köpt dem av hade kvar fler gamla årgångar (i somras hade han gott om dem). Döm om min besvikelse när jag upptäckte att alla hans annonser var väck! Han sålde inte längre någonting alls på Tradera. Jag misstänkte dock att det inte kom sig av att han sålt allt han ville sälja så jag var tog en rövare och mejlade honom (hade hans e-post sen de tidigare transaktionerna). Han svarade och det visade sig att han gjort en paus på Tradera på grund av corona men att han hade gott om gamla nummer av Springtime/Runner´s world kvar. Jag slog på stort och köpte hela klabbet, 48 tidningar från 1994 till 2003 (kompletta årgångar för 1994, 1998, 1999 och diverse blandade nummer från övriga år).

Var vänlig följ och gilla: