Det var svalt i natt med temperaturer en bra bit under tio grader (klockan 8 var det sju grader här) vilket förmodligen orsakade de inversionsskikt i luften jag såg under morgonpromenaden med hundarna.Utöver svala morgnar så märks den annalkande hösten på att kvällarna börjar mörkna på riktigt nu. När jag sätter mig med kvällspipan har solen redan varit under horisonten i en timme. Jag ser verkligen inte fram emot de kommande månaderna, befarar att de kommer bli en pärs.

 

En som de kommande månaderna dock kommer bli ännu värre för är Halmstadbon Janne Andersson, förbundskapten för svenska herrlandslaget i fotboll. Efter misslyckandet mot Österrike häromdagen så vill många att Janne ska avgå, dock inte han själv. Han visar att han är uppenbart olämplig att leda laget genom att gång på gång säga att han minsann inte tänker avgå, han ska kämpa på. För mig är det uppenbart att det är en ego-fråga för ”Halmstad-Janne”. Han ser inte till vad som är bäst för landslaget utan vill bara värna sitt tilltufsade ego genom att hålla sig kvar. När du som tränare blir viktigare än det som är bäst för laget du så borde du byta jobb. Janne har ju dykt upp i diverse teve-soffor det senaste året så han verkar ha en karriär vid sidan om fotbollen och jag tycker han borde fokusera på den framöver.

 

Jannes nuvarande attityd är typisk dåliga lagledares eller chefers, de verkar inte förstå att de är där för att få gruppen att prestera så bra som den bara kan, de själva får inte stå i fokus. Chefen/ledaren finns där för de anställda, inte tvärtom, det är därför tränares och chefers egon är i vägen för deras arbete. Där fick ni lite av Johans ledarskapsfilosofi….. Tyvärr har jag kommit fram till den på det hårda sättet, genom dåliga chefer och dåliga tränare.

 

När hundarna och jag promenerade i eftermiddags så passerade vi en hösilagebehållare som fram till nu stått i en hage. Sigge tyckte den var väldigt spännande, men också ganska läskig.

När vi kom hem från promenaden så såg jag att det var full fart på insekterna i hustruns rabatter. Bin, humlor och blomflugor har funnits där hela sommaren men Amiraler och Gammaflyn hör sensommaren till (jag ser i varje fall inte till dem annars).Jag trampar alltid en stund på träningscykeln efter att jag sprungit. När jag gjorde det i dag så låg hundarna och sov framför mig, Betty i soffan och Sigge i fåtöljen. Det var otroligt söta där de låg. Hundarna är klickbara.

Var vänlig följ och gilla: