OS har dragit igång och jag har inga planer på att följa det särskilt noga (och det beror inte bara för att vi inte har de rätta Tv-kanalerna) men i morse så såg jag faktiskt damernas Skiatlon. Jag och 8-åringen var hos en granne och såg Charlotte Kalla skejta hem guldet. Innan vi åkte till grannen för vår OS-premiär så var vi dock en sväng till ”Börjes”, bageriet i Harplinge, och köpte frallor och kanelbullar som medhavd frukost till skidåkningen.

Den senaste veckan har varit tung för mig men gårdagen var faktiskt riktigt bra. Jag vet inte om det berodde på vädret men jag kände både ork och glädje hela dagen. Jag fick en del gjort också, träning, lite städning och två pipvideosar (med en fantastisk utsikt) och trots det så hade jag ork att laga kvällsmat och titta på ”På spåret” med hustrun. Det är små saker men de betyder mycket för mig.

När jag drog igång datorn i morse så hade jag fått en bild från det förflutna skickad till mig. Avsändaren var en av mina systrar och fotot är från början av 90-talet. Vad tunn jag var, bara skinn och ben, men ”söstra mi” var en skönhet redan då (även med ett finger i näsan).

Allteftersom vindsprojektet fortskrider så måste vi börja fatta beslut om exakt hur vi vill ha inredningen, allt från tapeter till våtrumsmatta i duschen eller vilka lampor vi vill ha i de olika rummen. När det gäller den senare frågan så tog vi dock ett stort steg framåt idag genom att åka till en lampaffär och faktiskt lyckas bestämma oss för vilka lampor vi vill ha i korridoren och i badrummet.

Jag rundar av med några blandade bilder från i går. Om ni undrar över hinken så är det Sid som gett den en omgång.

Var vänlig följ och gilla: