Det var en kall men fin morgon i morse, första frosten denna höst. Det var perfekt väder för att köra häst men Pirana har tappet en sko så det blev inget av med det. Hovslagaren kommer dock i veckan så nästa helg kan vi köra igen. Vad vi dock gjorde i förmiddags var att flytta fåren från hagarna härhemma till vår finaste hage. Egentligen hade vi tänkt att de inte skulle gå där något mer i år men det var så mycket gräs kvar att vi tog dit dem en sväng till.

Flytten gick hyfsat smidigt. Fåren kom i full galopp när jag ropade på dem men på vägen hoppade de in i en hage vi passerade men vi fick ut dem igen och när de väl förstod vart de var på väg så sprang de i förväg.Hustrun ägnade även lite av förmiddagen till att borsta på Betty som har satt i gång att fälla riktigt ordentligt. En kort stunds borstning renderade en stor hög med hår.

I torsdags så skrev jag om att Betty och jag sett en ekorre i en ek under vårt promenerande. Sen dess har vi nog sett en eller flera ekorrar på ungefär samma ställe under varenda promenad. Jag har aldrig noterat att vi haft så många, eller så aktiva, ekorrar i skogen. Å andra sidan har jag aldrig haft en ”ekorrhund” med mig när jag promenerat. Vi hade ju en hund tidigare men han var inte intresserad av ekorrar på det sätt Betty är.Till sist ett foto från trädgården och en video som ni bör se – George Clooney med ett viktigt budskap.

https://www.youtube.com/watch?v=bJf1TT92CYI

 

Var vänlig följ och gilla: