Jag kan inte låta bli att visa en bild som min fru tog (och som jag ändrat lite) på sexåringen och mig nerf_skyttetavlingnär vi hade skyttetävling med Nerfgevär. Hustrun lyckades fånga båda skotten i luften! Mitt skott har missat, tagit i golvet och studsat upp medan sonens är på väg att träffa målet. Bra skjutet och fotograferat!

Efter den senaste tvätten ser det ut som om jag har kalsonger i Donegaltweed. Den tweeden är ju lätt prickig p.g.a. ull som man låtit flocka och fästa på garnet. Kalsongerna hade också råkat ut för flockning, men av misstag i tvätten.

kalsonger_donegal_tweed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag jobbar vidare på vilka kläder jag ska haklader_gtbg_val_omg_3 till Göteborg i morgon. Av utstyrseln jag la fram i förrgår återstår nu bara västen och slipsen. Tanken är att kombinera kläderna till höger med en dubbelknäppt blå rock och favvobootsen. Nåt som är lite extra kul med att dyka upp i de här kläderna på Ragtime är att de tidigare ratat både kavajen och skjortan. Det skulle känns lite som en revansch att visa att kläderna visst är snygga (fast de ser förmodligen ändå inte vad jag har under rocken). Det kan dock mycket väl bli så att jag byter ut kavaj, skjorta och väst innan jag kommer iväg i morgon. Byxorna, rocken och bootsen är jag rätt säker på att jag behåller.

I förmiddags kombinerade jag nytta och nöje efter storage_wars_ny_tvlöpträningen genom att jag stretchade samtidigt som jag tittade på “Storage wars NY”. Jag tittade på programmet på YouTube men på vår TV med hjälp av Apple-TV. Det är roligare att se program på en betydligt större skärm än de ynka tum som datorn ger.

Jag har plockat isär Bugatti-rocken som jag köpte häromdagen. Jag har tagit bort vinterfodret (löstagbart) och innerfodret (bortsprättat) rock_nedmonteradför att jag vill göra rocken till en ren vår/höst rock. Det är kanske synd att förstöra en fin rock men eftersom ingen annan ville ha den (annars hade de på Kupan ju inte reat bort den för tio kronor) så tycker jag att jag kan göra vad jag vill med den. Med fodren borta så försvann en hel stor del av strukturen och formen i rocken, den blev lite tältlik. rock_nalad_ryggFör att råda bot på det så har jag tagit in den i ryggen. Den sömnaden gick bra ända till jag skulle sy de sista stygnen, då lyckades jag bryta av nålen.symaskin_nal_av Efter lite letande så hittade jag dock reservnålar så jag kunde avsluta det jag påbörjat. Jag ska också korta rocken med 15 centimeter men det får bli en annan dag.

Sexåringen har varit flitig med att rida på jullovet, det är inte många dagar han missat. I dag var inget undantag utan vi var ute i snålblåsten. piarana_jag_sonTrots kylan så var det väldigt roligt att gå med honom och se hur mycket han tycker om Pirana och att rida. Vädret bjöd, trots kyla och vind, också på vackra ögonblick.hastar_sol_20160103

 

 

Jag har haft en bra dag men trots det så sitter jag här med massiv ångest medan jag skriver inlägget. Jag kör musik på hög volym i hörlurarna för att försöka stänga ute alla ljud runt omkring mig. Det är som att allt som inte är musik skär i mig, varje duns när sexåringen hoppar över en pall är som en örfil. Ska jag försöka vara objektiv så borde hans stoj ju inte vara så mycket värre än ”On the one road” med Charlie and the Bhoys men det är det. 🙂 charlie_and_the_bhoys

Var vänlig följ och gilla: