Jag har påbörjat processen med att välja kläder inför mitt Göteborgsbesök på måndag. klader_gtbg_val_20160102Jag vill gärna se riktigt bra ut när jag besöker Ragtime, inte för att de i butiken kommer se så mycket mer av mina kläder än rocken, men ändå. Det brukar ta ett par tre försök innan jag får ihop en utstyrsel som jag är nöjd med.

Idag tillbringade jag, hustrun och sexåringen några kylslagna timmar i Halmstad.halmstad_20160102 Vi åkte in till stan på jakt efter byxor åt sonen och för att göra diverse andra inköp. Vi fick inte riktigt tag på allt vi skulle men en hel del. Vi hann också fika på “Skånskan” och gå inom biblioteket, jag lånade decembernumret av GQ.gq_dec_2015

johan_selfie_1_20160102Det gick förvånansvärt bra att gå i affärer, när det blev jobbigt så distraherade jag mig genom att ta självisar (vissa blev bättre än andra…). Mot slutet av rundan i stan så var jag lite sliten men jag höll ihop och det blev inget sammanbrott.johan_selfie_2_20160102

 

 

 

 

 

Första bokningen av sommarens semester på Irland är gjord. Jag har bokat ett cobh_vy_bella_vista_ahus i Cobh utanför Cork. Det återstår en hel del bokningar, bl.a. boendet i Dublin men nu är vi på banan i varje fall!

 

 

 

Till sist lite julutsikt, så här när julen är inne på upploppet för den här gången.julutsikt

Var vänlig följ och gilla: