I dag tog jag med den riktiga kameran till simskolan och då lyckades jag äntligen ta ett par bilder på åttaåringen i språnget.

pall_hopp_20150630_apall_plums_20150630_a

I fredags blev jag ju överraskad när det dök upp en Lamborghini på infarten. Då visade sig det att den inte trike_framifran_ahade nåt ärende till oss eller grannen utan bara skulle vända. I dag dök det återigen upp ett ovanligt fordon på infarten, en trike. Den här gången så var det ingen vändning utan det var grannen som fick besök. Ungarna och jagtrike_bakifran_a passade på att gå över och studera triken närmare. Jag hade inte fattat att de har växelspak och handbroms precis som på en bil. Motorn var också så stor att den rimligtvis måste ha suttit i en bil tidigare.

Min syster med son och sambo har kommit på besök. Det är jättekul att se dem men jag var ganska spänd innan. Ett tag ville jag bara låsa in mig i klädkammaren och försöka förtränga yttervärlden och eventuella gäster. Jag träffar inte min syster särskilt ofta, 1-2 gånger om året så jag har sett fram emot att umgås med henne och hennes familj, det är bara det att det är jobbigt när saker och ting inte är som vanligt och jag inte kan hålla mig till mina rutiner. Oavsett vem som kommer på grillkol_abesök så är det ju också alltid en massa praktiska och logistiska saker som ska lösas. Jag är fenomenal på att jaga upp mig över såna saker helt i onödan. Idag fick jag faktiskt en liten anledning att bli stressad. När det var dags att tända grillen så upptäckte jag att vi inte hade nån grillkol. Det blev en snabb sväng till Konsum i Getinge så det löste sig ju men det är en sån där sak som blir stor i mitt huvud.

Jag blev så trött när jag läste om KD:s ”landsförräderiutspel” idag.is_landsforradare_a Jag tror inte att det avskräcker en enda potentiell IS-krigare . Jag undrar också hur Ebba Busch Thor och KD ställer sig till svenska nazister, ska de också dömas för landsförräderi? Kan det bli tydligare att KD inte vill vara med och lösa problemet utan bara fiskar efter SD:s väljare?

Var vänlig följ och gilla: