Under hösten så har jag lyssnat en hel del på Kjell Höglund, jag har visserligen lyssnat på honom tidigare också men inte riktigt så ivrigt som nu. Nåt annat jag brukar lyssna på är radiodokumentärer från P1, P3 och P4 och häromdagen så sammanföll intressena när jag hittade ett program om Kjell Höglund på ”P4 dokumentär”. Programmet var en repris från 2015 men det besvarade ändå en del av de frågor kring honom som höstens lyssnande väckt.

Nåt som jag brukar göra när jag lyssnar på Kjell Höglund är att snida pipor. Just nu är jag inne i en väldigt intensiv pipmakarperiod, på två veckor har jag lyckats prestera fem pipor (den översta är inte riktigt klar än men beräknas bli det i kväll). Ja, piporna är tämligen lika i modellen men jag gillar dem lite böjda och börjar dessutom få till snitsen på att göra den modellen.

Jag har varit sen med att komma igång och mata småfåglarna i höst men idag så satte jag ut både frön och talgbollar och det visade sig snabbt att både vilda och tama fjäderfän uppskattade min insats.

Var vänlig följ och gilla: