simskola_20150622_aMåndag och simskola igen, i morse var det i varje fall anständigt väder, inte plask_ajättevarmt men killarna var inte blåfrusna när de kom upp ur bassängen. Jag försökte ta ett kort på åttaåringen när han hoppade från 1-meterssvikten. Jag lyckades dock inte tajma honom riktigt, jag fick bara med plasket.

Anticimex var hos oss i dag för att titta på råttproblemet i hönshuset. De har satt ut gift och de var övertygade om att vi anticimex_skylt_a_150kan få bort råttorna men besöket gav mig ändå dåligt samvete. Han från Anticimex beskrev det som att råttor har torgskräck och att man därför bör röja rent längs med husväggarna. Det en sån där sak som står på min ”att-göra-lista” och att få det påtalat sly_langs_vagg_aför mig gjorde ont.

I dag har min fru varit på IKEA i Helsingborg för att titta lite inför en kommande renovering av köket. Planen var att jag skulle följa med som bollplank för idéer och tankar men jag kände att det var mer än jag mäktade med. Efter midsommarhelgen så behövde jag komma in i min rutin med praktik igen. Svärföräldrarna är ju här så de kunde ta hand om barnen när jag och hustrun var borta på varsitt håll.

Jag kom precis hem från praktiken och hustrun och svärfar är på ovanvåningen, fullt upptagna med att försöka skruva ihop nåt (jag hör hur de läser en bruksanvisning). Jag har inte vågat störa dem för att se efter vad det är som skruvas ihop.

slipsknut_1_kr_aI dag hade jag en av ylleslipsarna som jag köpte förra veckan. Den var jättefin och slipsknuten blev kanon men det märktes att slipsen var från en tid då byxorna gick högre upp, slipsspetsen nådde mig knappt till naveln. Jag hade dock en väst så det syntes inte att slipsen var för kort.johan_selfie_myrorna_20150622_a

Var vänlig följ och gilla: