Ibland blir man väldigt glad av lite udda saker. Nej, jag tänker inte på beskedet om att Boris Johnson hamnat på intensiven på grund av COVID….. Det som verkligen gjort mig glad de senaste dagarna är den här synen när jag passerar en av våra hagar.Grannen som ska beta en del av vår mark släppte kvigor hos oss i förrgår och det är så skönt att känna att jag inte behöver vara stressad över att den hagen (vår finaste) ska bli ordentligt betad i år.

Utöver att vi fått hit några kvigor har här inte hänt mycket. Det känns som att jag mest ägnar mig åt att mata Kerstin, sova eller att promenera med Betty. I dag på förmiddagen så fick jag dock en del annat gjort, jag var bl.a. och bunkrade fårmat, hämtade fyra däck på verkstaden (och såg pärlan nedan – en Lincoln) samt storhandlade.Jag rundar av med några bilder tagna under hundpromenaderna och i fårhuset (årets första sädesärla).

Var vänlig följ och gilla: