I morse så fick de bortskickade fåren en liten hämnd på mig.far_farhus_20161017_2 Jag var i trädgården och krattade undan fallfrukt så att den inte skulle fresta våra får och när jag vred mig lite så högg det till som s***n i revbenen på vänster sida. När fåren fällde mig så föll jag med vänster sida nedåt och jag kände att revbenen fick sig en “kyss” i fallet men sen har de känts bra. Idag kom smärtan. Jag tror inget är brutet utan det är bara en muskel som fått sig en smäll.

Idag hade jag stora planer på att vara effektiv och få saker gjorda. Av det blev så gott som intet, jag lyckades mocka och träna lite (försiktigt p.g.a. revbenen).

Det har blivit mycket skärmtid för mig idag och så har jag invigt pipan som jag gjorde i helgen. Jag pipa_ask_erinmore_plug_arökte plug-tobaken (tobak pressad till en hård kaka) som jag köpte på Irland. Jag har rökt hälften men den har aldrig smakat så bra som idag. Jag vet inte om det berodde på pipan eller bara på ”omständigheterna”. Jag vet att piprökarna på YouTube ofta pratar om att de ibland får till pipstopp som är något utöver det vanliga. I dag var mitt det. Det är därför jag ser så glad ut! 🙂 johan_pipa_ask_nastan_zulu

Var vänlig följ och gilla: