Jag lyssnade på mitt favoritprogram på radion, Stil i P1, när jag promenerade med Betty i går eftermiddag. Som vanligt pratade de om en mängd olika saker men ett ämne fick mig att spetsa öronen lite extra – de förutspådde att cowboymodet med boots och hatt är på väg att bli populärt.

Jag gillar ju att ha både stövlar och hatt med cowboykaraktär men min reaktion på beskedet om den nya modetrenden var inte präglad av glädje. Ska jag vara ärlig så sög det till i magen på mig och jag tänkte ”Nej!! Kan jag inte få ha min stil ifred”. I Stil så utvecklade de resonemanget om cowboy-modet och menade att hatt- och bootsmodet också skulle vara kopplade till bärandet denim. Det lugnade mig lite eftersom jag försöker att undvika just plagg i jeanstyg när jag kör mitt cowboystuk. Jag vill i min stil spela på kontrasten mellan cowboyhatt/boots och en mer proper stil med kavaj och kanske även kostym. Vi har för lite boskap och hästar här på gården för att jag ska känna att jag kan ha en komplett cowboyutstyrsel utan att känna mig som ett fån.

Bilderna på mig i det här inlägget är klickbara om ni vill se mig i ett större format (och vem vill inte det… 🙂 ). När jag la in fotona så blev det väldigt tydligt att jag uppenbarligen bara har en pose när jag kör cowboystuket.

Folk kanske tycker att jag ser ut som ett fån i mina cowboy-utstyrslar men det bjuder jag på i såna fall. Själv tycker jag att jag skapar nåt lite unikt och själfullt, nåt som speglar vem jag är (eller i varje fall den jag vill vara).

Utöver hundpromenaderna så tog jag vara på gårdagens goda väder genom spelade in en pipvideo i skogen. Som vanligt kokade jag kaffe över elden men när kaffet kokat upp så insåg jag att jag glömt ta med en mugg att hälla upp kaffet i. Jag hade dock en liten flaska med mjölk i och den fick fungera som både blandnings- och dryckeskärl. Jag vet inte om det berodde på flaskan eller på nåt annat men kaffet smakade fantastiskt bra igår.

Var vänlig följ och gilla: