Nervös inför första gången…..

Dagens rubrik är lite missvisande, eller i varje fall bilden till den. Jag har visserligen gått och varit orolig idag för att förlora oskulden men det har handlat om den digitala varianten – ”Teams-oskulden”. Sen jag slutade jobba så har distansmötet helt förändrats, på min tid var det telefonkonferens som gällde om man skulle ha möten utan att träffas och jag har förstått att så är det inte längre. Teams-möten och liknande har ersatt telefonmötet men eftersom jag aldrig sitter i möten längre så är det inget jag provat. I eftermiddags hade dock yngsta sonen utvecklingssamtal i skolan och det skedde över Teams och jag har under dagen oroat mig för det. Det är hustrun som brukar ta ungarnas utvecklingssamtal (både de digitala och de fysiska) men i går kväll meddelade hon att hon kanske inte skulle hinna hem i tid till mötet (hon och sonen skulle logga in på hans dator) och i så fall fick jag ta det istället. Sonen skulle visst veta hur man kopplade upp sig, själv hade jag ”keine ahnung”. Tack och lov hann hustrun hem så jag slapp ta ansvar för utvecklingssamtalet (lyssnade dock i bakgrunden). Det hade förmodligen varit bra om jag fått utmana mig själv och ta det men det kom lite hastigt på, jag hade velat ha mer tid att förbereda mig mentalt på det.

Det eventuella teamsmötet påverkade även min träning eftersom de planerade 16 kilometrarna fick kortas ner till sju för att jag säkert skulle hinna hem i tid. Jag sprang i mina nya knallorange shorts och hade tänkt att matcha dem med min träningsjacka med orange accentfärger men eftersom det var nästan 20 grader ute i eftermiddags så fick den bli hemma.

Bin, humlor och fjärilar passade på att njuta av den tillfälliga värmen och trängdes kring blommorna i rabatten. Det blåste en del så växtligheten for fram och tillbaka vilket försvårade fotograferandet så bilderna blev inte riktigt som jag ville ha dem.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/nervos-infor-forsta-gangen/
Twitter
INSTAGRAM