Trots att jag inte var helt återställd efter förkylningen drog jag på mig träningsskorna och sprang en runda i går eftermiddag. Det var kanske inte vad doktorn rekommenderade men jag kände att mitt psyke behövde en löptur och den gjorde verkligen gott. Jag vill också hävda att lufsandet hjälpte mig sova bra i natt. Sen förkylningen slog till har jag sovit väldigt dåligt, haft svårt att somna eller så har jag vaknat väldigt tidigt och inte kunnat somna om. I går kväll somnade jag dock på ett kick och sov sen som en klubbad säl hela natten.

Jag hade kanske behövt springa lite idag med för att komma i balans. Jag har varit orolig och nervös hela dagen utan nån särskild anledning och en löprunda hade kanske hjälpt mot det men rädslan att överanstränga min skadebenägna vad gjorde att jag avstod. Jag slog lite på säcken istället men det ger inte samma psykiska välbefinnande som löpningen.

I går lämnade jag in en andra omgång äpplen till mustning. Det blev inte lika mycket som vid den första vändan men några liter ska det väl ändå bli. Musteriet ligger i Slöinge så på vägen hem körde jag inom SIA för att se om de hade nån spännande glass bland andrasorteringen. Det blev lite ”Vit choklad” och två påsar av SIAs variant av Magnum med nötter.

Utöver att plocka äpplen till mustning så har jag ägnat mig åt trädgårdsarbete i form av gräsklippning. Vi får se om det var sista gången för i år. Medan jag klippte så kom det en ormvråk (tror jag det var) flygandes genom trädgården. Den landade i en ask och satt där en stund innan jag kom lite för nära med gräsklipparen och den flög vidare.

I de senaste inläggen så har jag haft med foton på amiralfjärilar och det blir ett idag med. Amiralen är en ganska stor fjäril men här finns även fjärilar som är betydligt nättare, t.ex. mindre guldvinge. Som vanligt är fjärilarna klickbara.Till sist en kanin på språng.

Var vänlig följ och gilla: