Jag har fått besked om att jag slipper ta hand om det lass med ved ived_leverans_a tremeterslängder som jag glömde avbeställa. Grannen som hade tagit hem lasset åt mig har hittat en annan köpare. Yes! Det beskedet innebär en stor lättnad för mig. Hela förra veckan kändes det som om jag tappat kontrollen över vedsituationen och det stressade mig väldigt mycket.

Jag har gjort ett litet uppehåll i vedlavandet och övergått till att klyva istället.ved_yxa_stout_a Jag har gett mig på de tre askar som vi lät ta ner för ett tag sen (och som då kapades upp i lagom vedlängder). Orsaken till lavningsuppehållet är att vi ska försöka bygga ett permanent tak över vedtraven.ved_lavad_a Det blir inget avancerat, bara stängselstolpar med reglar emellan och så ett tak av plåtar. Förhoppningsvis blir det dock en förbättring jämfört med dagens system med löst (under tyngder) liggande plåtar (som faller ner varefter veden under plockas ut).ved_plat_rasar_a

Jag tror att det blir enklare att bygga taket om hela vedtraven inte är full med ved. Därför blir det vedklyvning tills svärfar kommer hit (i slutet på veckan) och hjälper mig med bygget.

Jag har invigt de nya träningsskorna,asics_nya_20150323_a de känns rejäla och bra. Paret jag har sprungit mest i det senaste året har varit i tunnaste laget för mig. Jag vill ha en rejäl sko, som inte behöver vara lätt, eftersom jag inte har ambitionen att springa fort i den.

Jag har haft ett sånt flyt på Kupankupan_halmstad_a_150 den senaste tiden så jag kunde inte låta bli att gå dit idag igen. Flytet fortsätter. De hade fått in ett par jodhpurs från RM Williams.skor_rm_w_a Skorna är i behov av lite omvårdnad men får de bara det så kan de bli hur fina som helst. Jag ska ta med dem till Göteborg och vill de inte sälja dem på Ragtime så behåller jag dem själv.

Jag betalade bara 50 kronor för skorna och jag vet inte om det låga priset berodde på att man på Kupan inte har koll på RM Williamsrm_williams_logo_150 eller om man inte förstått vem som tillverkat skorna (märkningen inne i skon är nött och otydlig).

Var vänlig följ och gilla: