Igår hade P4 Halland rubriken till höger på sin hemsida och den var nog med sanningen överensstämmande. Det regnade och blåste rejält hela dagen, Betty ville knappt sticka nosen utanför dörren. Idag blåser det fortfarande men himlen är blå (och lärkorna flyger igen).

Igår noterade jag att stiftet i näsan var för långt igen. Det är värst vad näsvingen blir smal när alla svullnader går ner. Stiftet är nio millimeter långt men jag skulle nog behöva ett som bara är sju men ett sånt har jag inte. Jag har en åtta men istället för att sätta i det så gjorde jag ett nytt försök att ha ring i näsan. Förhoppningsvis går det bättre än sist då jag var tvungen att ta ut den för piercinghålet blev lite irriterat.När jag askade ur pannan idag så upptäckte jag att det låg tre kastanjer under askluckan. De låg inte där när jag askade pannan i fredags så nån gnagare måste ha lagt dem där sen dess. Konstig plats att placera maten på men den kanske gillar rostade kastanjer. Det är ju poppis på sina håll.

Jag har inte hittat nåt i Hallandsposten om sonens bravader i Malmö men Halmstad kommun har uppmärksammat det på sin hemsida. Klicka på nån av bilderna nedan för att komma till notisen.

Var vänlig följ och gilla: