I går var jag makalöst trött trots att jag fått åtta timmars hyfsad nattsömn. Jag gjorde morgonsysslorna som i slow-motion innan jag lyckades piggna till tillräckligt för att köra 10-åringen till hans dagläger. Efter det så ville jag helst av allt gå och lägga mig men jag bet ihop och öppnade istället upp staketet i två hagar så att en granne ska kunna komma åt att slå dem. När jag gjorde det så kunde jag konstatera att hagarna verklige var i behov av en putsning. Efter den kraftsamlingen blev jag sittandes hemma tills det var dags för lunch (med påföljande vila). Efter att ha sovit i två timmar var det dags att åka och hämta sonen på lägret. Efter hämtningen så fick jag brottas med mig själv en god stund innan jag kunde uppbåda kraft nog att ta mig in i duschen. Jag vet inte varför det är så svårt att duscha när jag mår så här men det blir alltid en kamp att hålla mig ren och fräsch, nåt som jag egentligen är väldigt mån om att vara.

Det var tur att jag kom mig för att öppna staketen i går förmiddags för framåt kvällskvisten kom grannen och slog den ena av hagarna. Den blev dessutom slagen med stil – grannen körde en gammal Bolinder-Munktell från början av 50-talet.

I går kväll tvingade jag mig själv att spela in en pipvideo, det är nästan sex veckor sedan jag spelade in den förra. Jag har inte haft nån inspiration alls att göra videofilmer, piprökningen har bara handlat om att hitta ro i själen den senaste månaden. Nu la jag i varje fall upp en video och det kändes helt ok. Det kändes också ok att vakna i morse och se att jag hade fått en gäng uppmuntrande kommentarer till videon under natten.

Nåt annat jag såg i morse var hur skitiga fönster vi har i rummet där datorn står. När jag satt där så såg jag plötsligt en hare med sin unge i trädgården. Snabbt som attan högg jag kameran men trots att hararna var ganska nära så blev det ingen skärpa i bilderna eftersom våra smutsiga fönster var i vägen. Hararna tog en sväng in på gårdsplanen också och åt det hållet är fönstren renare (tack svärmor!) men ljuset var sämre där så de bilderna blev inte heller bra.Senare under morgonen körde hustrun och jag en sväng med Pirana. Det blev en trevlig tur och som ni kanske kan se har de börjat tröska spannmålen nu, det är höstkornet som står först i tur.Till sist vill jag bara informera om att det finns en Morris Minor till salu hos en av grannarna. Om nån skulle råka vara intresserad. 🙂

Var vänlig följ och gilla: