I går åt jag lunch med en kompis från WSP, hon hade med sig en del av mina privata grejor som blivit kvar EEG_boxning_apå kontoret. Det var mest sånt som jag haft sittandes på väggarna, t.ex. bilder på ungarna men det fanns även ett lite roligt dokument, en remiss för mig till en EEG-undersökning. När jag skulle få min tävlingslicens i boxning så krävdes det en EEG-undersökning eftersom jag passerat 30. Läkaren som skrev remissen formulerade sig lite roligt, förmodligen utan att tänka på det. Jag klarade EEG-undersökningen utan anmärkning..

När jag gick till terapin i går eftermiddag såbeige_150 funderade jag lite kring hur jag egentligen mår (terapeuter frågar jämt om såna saker). Det som framstod som tydligast var att jag har haft fler bra dagar än dåliga den sista tiden och det känns skönt. För det mesta ligger jag nånstans mitt emellan bra och dåligt och det är helt ok med mig. Om man ska se det i färger så funkar beige utmärkt för mig just nu, jag behöver inte ha ett känsloliv som ser ut som en solnedgång, bara jag slipper ha ett som är gråsvart.solnedgang_20150401_a

I dag har jag kämpat med ”borde”. Det har funnits mycket som jag tycker jag borde ha gjort, t.ex. klippt gräset eller huggit ved. Jag har dock inte orkat göra endera. Jag cyklade en sväng i morse och efter det har jag mest flutit omkring här hemma, lyssnat på STIL i P1, tittat på film och fikat (vet inte hur många Finn crisp med smör och ost som jag har stoppat i mig).finn_crisp_ost_a Nu har snart hela dagen gått och det är försent att ta tag i några ”borden”. Jag måste ta tag i saker och se till att klippa mig, duscha, handla och hämta ungarna.

Var vänlig följ och gilla: