I morse så hade vi lite naturdramatik i trädgården. En skata hade hittat en död mus och skulle kalasa på den när en kråka bestämde sig för att blanda sig i leken.kraka_attackerar_skata_a Kråkan jagade sen runt skatan i ett buskage ett tag innan han gav upp och flög därifrån. Skatan kunde därefter avsluta sin påbörjade måltid.how_to_betray_a_dragons_hero

Hicke Hiskelig-boken som jag beställde för £0,01 från Amazon har kommit nu. Ingen har länsat nåt bankkonto så det var tydligen inget skumt med priset. Men billigt var det. Den beställda boken, ”How to betray a dragon´s hero” är den näst sista i Hickeserien och när vi tagit oss igenom den så får vi ge oss till tåls ett tag eftersom den sista boken i serien inte kommer att publiceras förrän till hösten.

I dag hade jag mitt senaste bootsfynd på fötterna. Jag kombinerade stövlarna med en brun linnekostym, orange och vit skjorta och en gråbrun väst. I morse när det johan_linne_boots_afortfarande var svalt ute så hade jag också en orange halsduk knuten runt halsen.johan_selfie_scarf_orange_a Om jag får säga det själv så var jag himla stilig. Det är återigen min åttaåring som agerat modefotograf för helfigursbilden, den här gången så plåtade vi inomhus eftersom det blåste så på gårdsplanen.

Bootsen jag hade i dag är egentligen lite för mycket,boots_lull_lull_ben_linne_a för spetsiga och med ”lull-lull” men eftersom jag hade dem till kostym så tyckte jag att det funkade. Kontrasten blev så stor att jag tror (hoppas) att leendet i utstyrseln lyste igenom. Mina andra boots kan jag ha med jeans men jag tror jag skulle känna mig obekväm om jag hade jeans till de här.

Sen jag köpte det förra paret boots så har äldste sonen har sagt att han också ville ha ett par boots. Jag har inte vetat hur allvarligt menad hans önskan har varit men i dag hittade jag två par boots i mindre storlekar på Myrorna. Jag köpte båda paren för jag misstänkte att om storebror får cowboyboots så vill lillebror ha ett par han med. Så var också fallet, båda pojkarna har därför varsitt par boots numera.boots_pojkarna_ben_a Åttaåringen säger att han vill ha sina till skolan i morgon medan sexåringen säger att han bara vill ha sina på soliga dagar (det ska regna i morgon). Nu när vi är tre i familjen som har cowboystövlar så varstovelknekt_a det ju lämpligt att jag plockade fram stövelknekten i går kväll.

Jag träffade idag min terapeut idag och fick en liten uppdatering kring läget på den Psykiatriska öppenvårdsmottagningen. Hon berättade också att hon inte ska säga upp sig. Skönt!

Var vänlig följ och gilla: