Ser ni älgrumpan på fotot nedan? Trodde inte det heller men den finns där. Den är inte ens tydlig när man vet att det är en älg men ni får tro mig på mitt ord.Jag och Betty stötte på en älgko med kalv när vi tog en promenad i vår lilla skog, tyvärr lyckades jag inte riktigt dokumentera mötet – det gick fort och det var en massa klorofyll i vägen. Älgmötet påverkar mina träningsplaner, jag har visserligen inte tränat nåt vidare den här veckan men hade planer på att springa min slinga i skogen både idag och i morgon men jag vill inte stressa älgarna i onödan. Idag ersatte jag löpningen med en långpromenad, utan Betty eftersom hon inte riktigt trivs att promenera längre sträckor i värmen, och så får jag se hur jag gör i morgon.

Tioåringen går ju på ett ”Prova på”-läger den här veckan och jag trodde att de skulle testa fler saker än olika sorters idrotter men det verkar vara sport för hela slanten.

En sport han fått testa är boxning och då dök tydligen en av mina gamla tränare upp. Sonen berättade för tränaren att jag boxats och det visade sig att han fortfarande kom ihåg mig. Jag har inga problem att minnas honom eftersom han ”säckade” mig (var sekond) i min fjärde match och det var faktiskt den enda match där jag kände mig bekväm i ringen. Boxningen kom inte särskilt naturligt för mig och jag var väldigt spänd när jag gick matcher (ofta när jag sparrade också) men just den gången, med den tränaren i ringhörnan, så kände jag mig faktiskt trygg när jag klev in mellan repen och det resulterade också i en vinst.

En annan sport som sonen fått testa är kricket och till min stora förvåning så gillade han det jättemycket, faktiskt så mycket att han vill testa att spela det i höst. Kricket är inte precis min favoritsport, delvis för att jag inte begriper den men också delvis för att den är alldeles för brittisk. Det är lite för mycket ”stiff upper lip” över den i mitt tycke men vill grabben spela kricket så ska han givetvis få göra det.

Var vänlig följ och gilla: