Igår fick jag ett mejl om att min ”avstängning” från kommunens IT-system skulle hävas så jag åkte till wristwatches_250dagens praktik med gott hopp om att kunna få nåt uträttat. Så blev det inte. IT-folket skulle lägga in mig i systemet igen ”någon gång under dagen” och jag orkade inte sitta där och vänta (trots att jag hade med mig en bok om kaffe_psykvantrum_johan_aklockor) så jag tog bussen hem igen och fördrev ett par timmar här innan jag tog bussen in till terapin.

På grund av busstidtabellen så hade jag fyrtiofem minuter att fördriva i väntrummet på psykiatrin. Jag ägnade en stor del av den tiden åt att läsa om klockor och dricka kaffe från den kaffeautomat de installerat i väntrummet. Stort tack för den! Det gick egentligen ingen nöd på mig men jag hade en oro i kroppen som inte villejohan_rose_born_20151022_2 släppa och som vi sen ägnade en stor del av terapin till att reda ut.

Jag hade mörk kostym och boots idag, det var premiär för min tredelade kostym från Rose & Born. Kostymen sitter bra men min lösning med hyskor i västen är inte optimal, rivning_vagg_fd_fonster_aeventuellt får jag ge mig på att sy knapphål och sätta dit riktiga knappar. Kostymen gör sig inte heller så bra på bild, den är så mörk att många detaljer försvinner.

Byggarna fortsätter att riva och mer och mer av husets tidigare utseende framträder. Nu kan man se vart det tidigare suttit fönster och vi har också upptäckt att det ligger flera lager undergolv under det befintliga golvet.

Byggarna har fått span på älgar här, troligen inte samma som vi såg för nån vecka sen. I morse så såg de först två kalvar i grannens trädgård och vid lunchtid så såg de samma älgar käka äpplen i vår trädgård. De hann ta kort på en av älgarna, häftigt! Ett väl alg_underlund_20151022_akomponerat foto blev det också. Jag räknar med att älgarna kommer tillbaka för att äta mer äpplen, jag har därför öppnat grindarna i elstängslet i förhoppningen att de ska använda dem och inte riva ner stänget.

Jag var till apoteket idag och hämtat ut medicin. Det gör jag visserligen varje vecka men det som var speciellt idag var att jag fick betala för medicinen eftersom mitt högkostnadskort gick ut i måndags. Nu måste jag betala fullt pris för medicinen upp till 1100 kronor och sen börjar jag få ”rabatt” till dess att jag är uppe i 2200 kronor och får ett nytt högkostnadskort. Med tanke på att jag den här veckan köpt medicin för 980 kronor kvitto_medicin_980_krså dröjer det inte så länge innan jag nått högkostnadstaket. Den här veckan var dock extrem, jag hämtar inte ut medicin för nästan 1000 kronor varje vecka.

Var vänlig följ och gilla: